SUPERNATURAL(Hrozby z temnoty):recenzia

3. října 2009 v 0:13 | Endaria-sama |  Poviedky
Tu je moja prvá recenzia XD hoci som ju nenapisala tak úplne ja.Bude to o mojej novej poviedke SUPERNATURAL.Dúfam,že sa vám bude páčiť.Bude to síce zo seriálu,ale bude to v podobe poviedky.

Už tisíce rokov medzi sebou bojuje dobro a zlo,Nebo a Peklo.Kto nakoniec zvíťazí?
Na cesty za "Nadprírodzenými bytosťami" sa vydávajú bratia:Sam,a jeho starší brat Dean z rodiny Winchestrovcov.Sú to súrodenci,ktorý nemali tak úplne normálne detstvo,pretože ich otec sa po tragickej smrti matky, ktorú zabila "nadprirodzená bytosť" dal na dráhu "lovca" strašidiel, duchov, démonov...

Dean a Sam vyrástli,a o 22 rokov neskôr mladší brat Sam utiekol od desivej rodinnej histórie a odmietol otcovo fanatické hľadanie zlých síl, ktoré si vyžiadali život ich matky Mary. Odišiel z domova hneď ako to bolo možné - na vysokoškolské štúdia. Jeho nový život zahŕňa jeho priateľku Jessicu a študijné plány na právnickej fakulte.Dean si vybral inú cestu a pokračuje zo svojim otcom Johnom v "rodinnom podniku". Keď sa jedného dňa pred dverami objaví Dean so správou, že ich otec zmizol, Sam nemá na výber, než sa k svojmu bratovi pripojiť.

A tak sa bratia po štyroch rokoch napriek vzájomnej rivalite opäť navzájom poznávajú. Napriek čudnému detstvu mali Dean a Sam odlišný pohľad na svet. Dean chce byť po svojom otcovi. I keď sa často javí ako arogantný a nebojácny, v skutočnosti ho stále prenasledujú spomienky na matkinu smrť. Sam bol príliš malý na to, aby si pamätal tú osudnú noc, keď matka Mary zomrela. Nikdy neprijal desivú cestu otca a brata.Bratia sa vydávajú po stopách svojho otca ktoré ich postupne zavedú naprieč celou Amerikou.
Veľkou pomocou im je objav otcovho denníka, ktorého spisy obsahujúce všetky vedomosti ich otca za posledných 20 rokov.Majú im pomôcť v boji s "nadprirodzenými bytosťami".

Čo ale bratia nemôžu pochopiť je, prečo otec zmizol a nechal to všetko len na nich. Nástupom na otcovu "výpravu" Dean a Sam dostihnú zlo, ktoré striehne na nevinných v najtemnejších kútoch Ameriky. A tak bratia križujú osamelé a tajomné americké cesty s ich Chevroletom Impala ´67, pritom hľadajú svojho otca a po ceste lovia a zneškodňujú každé nadprirodzené zlo na ktoré narazia.

Nájdeťe tu najrôznejšie legendárne bytosti ako: zvieraciu beštiu známu ako Wendigo, Kapitána Hooka, Krvavú Mary, Dámu v Bielom - ducha krásnej stopárky, ktorá láka vodičov do záhuby, či zvieratá o ktorých si väčšina ľudí myslí, že existujú len v bájkach, povestiach, poverách a nočných morach, pananormálne javy, alebo nahnevaných duchov túžiacich po pomste, alebo kľude. Je tu tiež "hlavná" dejová línia spojená s akýmsi tajomným "Big Bad".

Žáner: Dráma/Horor/Mysteriózny/Thriler
Pôvodná krajina: USA
Originálny názov: supernatural
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Itachi-Kun a Akaru-chan Itachi-Kun a Akaru-chan | Web | 3. října 2009 v 11:37 | Reagovat

U nás na blogu je párty a tak ak máš záujem tak prídi.

2 Amira Amira | Web | 3. října 2009 v 16:18 | Reagovat

podla mna je ta rezcenzia uplne bozska!! uz sa tesim na poviedku :)

3 Aki-chan, lowující SB ** Aki-chan, lowující SB ** | Web | 3. října 2009 v 17:15 | Reagovat

díky za pochvalu, moc si jí vážím ;)
jsem moc ráda že se ti povídka líbí, snažila jsem se :P

4 Aki-chan, lowující SB ** Aki-chan, lowující SB ** | Web | 3. října 2009 v 17:18 | Reagovat

huhuuu...už se těším na první díleček! bude to fantastický!!! :P

5 Kuda.Kachusi Kuda.Kachusi | Web | 3. října 2009 v 20:36 | Reagovat

klasne endy klasne x3 ... piš píííš poviedky

6 Konan-chan Konan-chan | Web | 3. října 2009 v 20:58 | Reagovat

Zajmavé už se těším na dílek=) jinak recenze se ti náhodou povedla=D

7 KIKA_CHAN KIKA_CHAN | Web | 3. října 2009 v 21:14 | Reagovat

AHOJ prosim hlasni za mna som 3 kole sonjps pls hlasny ked hlasnes oplatim ti to http://rukia-kuchiki-san.blog.cz/0909/3-kolo-sonjs#komentare
arigatou

8 Yuri Yamashita Yuri Yamashita | 4. října 2009 v 9:13 | Reagovat

TY JEDNA !!!!!!!! AK NEPRIDAS PRVY DIELIK BUDEM TA S TYM OTRAVOVAT TAK DLHO KYM TA NEPORAZI Z TOHO :3 okí ? suhlasis ? to ma tesii :P

9 Terka-kun sbénko n_n Terka-kun sbénko n_n | Web | 4. října 2009 v 11:02 | Reagovat

Prosíím mám zápis sbéček na blogu ... já vím že jsem pako a že v tom mám zmatek a tak jsem ho udělala po druhý takže jestli ti to nevadí tak se zapiš tady :

http://terka-kun.blog.cz/0910/aaaa-gomen-vsichni-t-t#pridat-komentar

Ještě jednou gomen ^^

10 Zuzka Zuzka | Web | 4. října 2009 v 19:35 | Reagovat

Sakra ja se na to zacinam tesit :) fakt zajimavi

11 Akinka Akinka | Web | 4. října 2009 v 19:58 | Reagovat

vypadá to zajímavě XD

12 *Masíí tvé SB xD* *Masíí tvé SB xD* | Web | 4. října 2009 v 20:41 | Reagovat

ahojky SB jak pak se mas?? a co pa delas??. chtela jsem se omluvit ze jsem tu dlouho nebyla..ale vubec nestiham.skola me dost zdrzuje.... tak zatim papap

13 Reiko Tokudaiji Sbéčko Reiko Tokudaiji Sbéčko | Web | 5. října 2009 v 13:39 | Reagovat

Sbé ..SBé ...SBé ..SBé .SBé .Sbé ..SBé ...SBé ..SBé .SBé .Sbé ..SBé ...SBé ..SBé .SBé Ahoj moje SBé, mám tě ráda, pokud ty mě a svoje SBé taky, tak jim to pošli, ať vidí, jak moc je máš ráda. Pokud máš ráda i mě, tak mi to pošli zpět! dnes okolo 00:00 se twe nej lasce bude o tobe zdat a uwedomi si ze temiluje...pokud to neposles 10 lidem do 1hod. Cekaji te problemy,v lascemaly andilek,pozor!Jestli to budes ignorovat bude te twa laskanenavidet a ty budes mit 4000dni smulu.Ve ctyrech dnech od nekohouslysis,ze te opravdu miluje!!!Kdyz prerusis tenhle retez budes mitnavzdy smulu,takze to posli 20ti lidem a me zpet jestli jsem twujkamarad Když se Ti to vrátí 1x: Hledej nové SB ! Když se Ti to vrátí 2x: To je dobrý začátek ! Když se Ti to vrátí 3x: Jsi dobré SB ! Když se Ti to vrátí 4x: Zůstaň takové SB jaké jsi ! Když se Ti to vrátí 5x nebo vícekrát: Ochraňují Tě SB ! Za 4 dny dostaneš tento odkaz zpět od každého, kdo Tě má rád!!! Když tento řetěz přerušíš, navěky zůstaneš smolařem!!! Pošli to svým SB jestli je máš rád, jestli Tě mají rádi i oni pošlou Ti to zpět !!!

14 Joya Sbéééé Joya Sbéééé | Web | 5. října 2009 v 17:19 | Reagovat

Máš u mě ceny za VLS

15 Marťa Marťa | 5. října 2009 v 20:33 | Reagovat

Už se moc moc moc moc moc moc teším na první díl!!!!!!!!!!!!
:-D

16 Naomi-san tvoje SBéčko forever♥ Naomi-san tvoje SBéčko forever♥ | Web | 5. října 2009 v 21:54 | Reagovat

:) wow tak to zní opravdu dobře :) těším se na první díl :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama